Special menu

 

JULEMENU 2020 

FORRET

TYNDE SKIVER KALVEFILET
MED BRÆNDT PEBERFRUGTSCREME,
SALTEDE MANDLER OG SYLTET FENNIKEL 

HOVEDRET

 

OKSEMØRBRAD

MED FLØDESAUCE LAVET PÅ KRAFTIG DEMI GLACE,
 TRØFFELOLIE OG PROSECCO
SERVERES MED PORTOBELLO SVAMPE
OG RISTEDE KARTOFLER

 

DESSERT

PANNA COTTA
MED MARINEREDE BÆR,
CRUMBLE OG MYNTE
SERVERES MED ET GLAS MARSALA DOLCE

319,- /kuvert



 

ANTONIO´S MENU

 

 

VITELLO TONNATO 

TYNDE SKIVER KALVEINDERLÅR

MED CREMET TUNSAUCE, KAPERS OG CITRON

 

OKSEMØRBRAD AL MARSALA 

MED PORTOBELLO SVAMPE

SERVERES MED DAGENS

GARNITURE OG KARTOFLER

 

229,-




LUCA´S MENU

 

TIGERREJER 

MARINERET MED MASCARPONE URTECREME,

SEMITØRRET TOMATER, RØDLØG OG RISTEDE NØDDER 

 

KALVEMØRBRAD AL BALSAMICO 

SERVERES MED DAGENS

GARNITURE OG KARTOFLER

 

TIRAMISÛ 

MED CHOKOLADE OG ESPRESSO SIRUP 

 

259,-


 

TIRSDAGS MENU

 

CARPACCIO DI CARNE 

TYNDE SKIVER AF OKSEMØRBRAD GARNERET MED PESTOCREME, 

NØDDER, CITRON OG PARMESANOST

BISTECCA  AL PEPE

KALVEFILET MED PEBERSAUCE

GRØNTSAGER OG KARTOFLER

 

149,-



SØNDAGS MENU 

 

BRUSCHETTA AL POMODORO

 

HJEMMELAVET HVIDLØGSBRØD

MED FRISK TOMAT OG PESTO

 

BØF ITALIANO

 

KALVEFILET I WHISKEYSAUCE

SERVERES MED GRØNTSAGER OG KARTOFLER 

 

139,-


Mandags Menu 

 

MINI TAPAS

 

3 SMÅ TAPASRETTER 

EFTER KOKKENS FANTASI

 

SALTIMBOCCA ALLA ROMANA

 

KALVEFILET MED LUFTØRRET

SKINKE OG SALVIE I HVIDVINSSAUCE

SERVERES MED KARTOFLER OG DAGENS GARNITURE

 

169,-