ANTONIO´S MENU
VITELLO TONNATO
TYNDE SKIVER KALVEINDERLÅR
MED CREMET TUNSAUCE, KAPERS OG CITRON
OKSEMØRBRAD AL MARSALA
MED PORTOBELLO SVAMPE
SERVERES MED DAGENS
GARNITURE OG KARTOFLER
229,-
LUCA´S MENU
TIGERREJER
MARINERET MED MASCARPONE URTECREME,
SEMITØRRET TOMATER, RØDLØG OG RISTEDE NØDDER
KALVEMØRBRAD AL BALSAMICO
TIRAMISÛ
MED CHOKOLADE OG ESPRESSO SIRUP
259,-
TIRSDAGS MENU
CARPACCIO DI CARNE
TYNDE SKIVER AF OKSEMØRBRAD GARNERET MED PESTOCREME,
NØDDER, CITRON OG PARMESANOST
BISTECCA AL PEPE
KALVEFILET MED PEBERSAUCE
GRØNTSAGER OG KARTOFLER
149,-
SØNDAGS MENU
BRUSCHETTA AL POMODORO
HJEMMELAVET HVIDLØGSBRØD
MED FRISK TOMAT OG PESTO
BØF ITALIANO
KALVEFILET I WHISKEYSAUCE
SERVERES MED GRØNTSAGER OG KARTOFLER
Mandags Menu
MINI TAPAS
3 SMÅ TAPASRETTER
EFTER KOKKENS FANTASI
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
KALVEFILET MED LUFTØRRET
SKINKE OG SALVIE I HVIDVINSSAUCE
SERVERES MED KARTOFLER OG DAGENS GARNITURE