APERITIF
KIR ( 2 CL. KIRSEBÆRLIKØR MED HVIDVIN ) 39.-
DRINK DE LUXE ( 2 CL. DRY MARTINI, 2 CL. GIN ) 49,-
MARTINI 39,-
NEGRONI SPECIAL ( 2 CL. GIN, 2 CL. CAMPARI, 2 CL. MARTINI ) 49,-
CAMPARI 39,-
SPRITZ ( 4 CL. APEROL MED PROSECCO ) 59,-
FORRET (ALLE FORRETTER SERVERES MED BRØD OG
SMØR )
6B ZUPPA DI POMODORO 59,-
HJEMMELAVET TOMATSUPPE
1 COCKTAIL DI GAMBERI 89,-
REJECOCKTAIL I SPECIALSAUCE
4 CARPACCIO DI CARNE 94,-
LÆKKER ANRETNING MED TYNDE SKIVER
OKSEMØRBRAD
GARNERET
MED REVET PARMASAN OG CITRONSAFT
7 CARPACCIO DI SALMONE 89,-
TYNDE SKIVER AF RØGET LAKS GARNERET
MED URTECREME
SYLTEDE
RØDLØG, CHERRYTOMATER OG CHIPS AF RODFRUGT
8 MOZZARELLA DI BUFALA 79,-
FRISK BØFFELMOZZARELLA OST MED OLIVEN,
CHERRYTOMATER
GARNERET MED OLIVENOLIE OG BASILIKUM
8D TAPAS 139,-
EN BLANDING AF FORSKELLIGE FORRETTER
PIZZA ( MED ITALIENSK TOMATSAUCE OG MOZZARELLA )
11 PIZZA GORGONZOLA 98,- LUFTTØRRET SKINKE, LØG OG GORGONZOL
12 PIZZA
DIAVOLA 98,-
CHAMPIGNON,
OKSEFARS, BACON, SKINKE OG CHIL
13 PIZZA MARGHERITA
86,-
FRISK
MOZZARELLA OG BASILIKUM
14 PIZZA HOLSTEBRO 86,- KEBAB, BLANDET SALAT OG DRESSING
17 PIZZA
PANTALONE 89,-
SPAGHETTI OG KØDSAUCE ( SAMMENLAGT
PIZZA )
20 PIZZA PICCANTE 109,- VENTRICINA
( ITALIENSK SPICY SALAMI )
PORTOBELLO
SVAMPE, PARMESANOST, CHERRYTOMATER OG CHILI
25 PIZZA
RUCOLA 99,-
LUFTTØRRET
SKINKE, RUCOLA, PARMESANOST OG OLIVENOLIE
26 PIZZA
TOTO 98,-
OKSEFILET,
LØG, HVIDLØG, CHILI OG OREGANO
27 PIZZA PEPERONI 86,- PEPERONI SALAMI OG CHAMPIGNON
28 PIZZA
FILETTO
119,-
OKSEMØRBRAD,
RUCOLA, SYLTEDE RØDLØG OG PESTOCREME
PIZZA SPECIALE ( MED ITALIENSK TOMATSAUCE OG BØFFELMOZZARELLA )
50 BRESAOLA 109,-
LUFTTØRRET
OKSEFILET I SKIVER, SÆSONNENS SVAMPE, CHERRYTOMATER,
RUCOLA,
PARMESANOST OG OLIVENOLIE
51 TAORMINA
119,-
LAKS
I SKIVER, KAPERS, CHERRYTOMATER, TIGERREJER OG OLIVENOLIE
52 BIANCA 109,-
SALSICCA
( ITALIENSK SVINEPØLSE ) PORTOBELLO SVAMPE
ARTISKOK,
SQUASH, PARMESANOST OG ROSMARIN ( UDEN TOMATSAUCE )
PASTA
32 PENNE
AL POLLO 99,-
PASTA
MED KYLLING, RØDLØG, ARTISKOK,
CHERRYTOMATER
OG RISTET PARMASKINKE
I
FLØDEASUCE, TOPPET MED PARMESANOST OG RUCOLA
33 SPAGHETTI
ALLA CARBONARA 98,-
SPAGHETTI
MED BACON OG ÆG I FLØDESAUCE
34 SPAGHETTI ALLA DIAVOLA 89,- SPAGHETTI MED OKSEFARS I CHILI FLØDESAUCE
35 SPAGHETTI BOLOGNESE 89,-
Spaghetti med kødsovs
37 FETTUCCINE AL SALMONE 109,-
BÅNDSPAGHETTI
MED LAKS OG CHERRYTOMATER
I
FLØDE-TOMATSAUCE
38 TORTELLINI 98,-
KØD
INDBAGT I PASTA MED SKINKE OG CHAMPIGNON
I
TOMAT-FLØDESAUCE
39 LASAGNA 99,-
FRISKE LASAGNEPLADER MED BOLOGNESE,
OG BECIAMELSAUCE GRATINERET MED MOZZERELLAOST
42 SPAGHETTI AI GAMBERONI 109,-
SPAGHETTI MED TIGERREJER, HVIDLØG, CHERRYTOMATER
OG REJER I TOMAT-FLØDESAUCE
44 FETTUCCINE AL FILETTO 129,-
BÅNDSPAGHETTI
MED STRIMLER AF OKSEMØRBRAD,
CHAMPIGNON
OG MOZZARELLAOST I TOMATSAUCE
KØDRETTER ( ALLE KØDRETTER SERVERES MED DAGENS TILBEHØR )
47 FILETTO BEARNAISE 259,- OKSEMØRBRAD MED BEARNAISESAUCE
48 FILETTO AL WHISKEY 259,-
OKSEMØRBRAD MED CHAMPIGNON
OG
FLØDE I WHISKEYSAUCE
49 FILETTO AL PEPE 259,-
OKSEMØRBRAD MED MADAGASKARPEBER
I
COGNAC-FLØDESAUCE
54 FILETTO ROSSINI 259,-
MEDALJON AF OKSEMØRBRAD MED
PARMASKINKE
OG
MOZZARELLA I RØDVINSSAUCE
56 SALTINBOCCA ALLA ROMANA 199,-
KALVEINDERLÅR MED LUFTTØRRET SKINKE
OG
SALVIE I HVIDVINSSAUCE
60 BØF ITALIA 199,-
STEAK AF KALVEFILET MED FRISK
MOZZARELLA, TOMAT
OG BASILIKUM I HVIDVINS-FLØDESAUCE
63 BISTECCA AL GORGONZOLA 219,-
KALVEFILET STEGT I HVIDVIN OG LØG
MED
GORGONZOLASAUCE
OST
66 GORGONZOLA 82,-
ITALIENSK SKIMMELOST SERVERET MED LØG
BØRNEMENU
29 SPAGHETTI BOLOGNESE 49,-
SPAGHETTI MED KØDSAUCE
30 PIZZA BAMBINO 49,-
MINI PIZZA MED TOMAT, OST, SKINKE OG
PØLSE
31A BØF BAMBINO 79,-
LILLE BØF MED KARTOFLER
DESSERT
112 TARTUFO 65,-
KLASSISK ITALIENSK ISTRØFFEL
113 PANDEKAGER 69,-
SERVERES MED ITALIENSK IS
114 GELATO 65,-
4 ITALIENSKE KUGLER IS
115 TORTINO
AL CIOCCOLATO 79,-
BLØDENDE CHOKOLADEKAGE MED VANILJEIS
116 GELATO
BAMBINO 39,-
BØRNEIS
121 TIRAMISÚ 65,-
HJEMMELAVET ITALIENSK DESSERT
122 MOUSSE 59,-
SIRUP, APPELSIN, MAKRON OG FRYSETØRRET HINDBÆR
123 SYMFONI 89,- 4 SMÅ DESSERTER EFTER KOKKENS VALG
SERVERES MED ITALIENSK DRESSING, HJEMMELAVET BRØD OG SMØR